06-24904115

info@amcoaching.org

Ervaringen van cliënten

Man (32) Vrouw (30) 

Annemieke heeft ons een spiegel voorgehouden, we hebben dingen geleerd over onszelf. We vonden het goede gesprekken, je krijgt andere vragen waar je normaal niet over nadenkt. De afspraken waren duidelijk, het was fijn dat we  opdrachten kregen om thuis te doen, dat dwong ons om met elkaar te praten daarover. Je gaf ons vertrouwen. De coachruimte is prettig met een huiselijke sfeer. We zijn heel tevreden over de geboden hulp. We vonden het heel fijn.

 

Vrouw (33)  Man 36)

Annemieke straalt zachtheid uit tijdens de gesprekken, dat is prettig en voelt veilig. We hebben goede oefeningen gedaan, met de focus op zaken waar het echt om gaat. Het is fijn dat je in elk gesprek terugkomt op het vorige gesprek. Fijn dat je doorvraagt, dat geeft aan dat je echt goed luistert. We voelen de ruimte om over alles te praten, ook over lastige onderwerpen.

 

Vrouw (40)

Door de vragen die Annemieke stelt, word je gedwongen om naar jezelf te kijken. Je gaat met andere ogen naar jezelf kijken, jezelf afvragen of de vastgeroeste ideeën die je hebt, wel kloppen. Ik ging mezelf afvragen waarom ik de dingen eigenlijk doe zoals ik ze doe. Dat is de eerste stap naar verandering. Ik vond het fijne gesprekken, heel verhelderend.

 

Vrouw (54)  Man (56)

In de gesprekken wordt er niet om de hete brij heen gedraaid, het komt dichtbij en is confronterend, dat is wel spannend, maar ook goed. Annemieke benoemt de essentie, de kern van de zaak, daar waar het om draait. We hebben handvaten gekregen waar we echt verder mee kunnen.

 

Man (69)  Vrouw (69)

Na zoveel jaren huwelijk zou je er toch vanuit gaan dat je elkaar door en door kent. Dat is ook wel zo op een bepaalde manier, maar door de gesprekken met Annemieke hebben we elkaar echt weer op een andere manier leren kennen. We spreken nu veel eerder en gemakkelijker dingen tegen elkaar uit, waardoor de sfeer in huis stukken is verbeterd. Dat is echt ontzettend fijn, want de laatste jaren waren tussen ons niet zo prettig. Achteraf hadden we eerder hulp moeten zoeken, het heeft ons veel opgeleverd. De kunst is nu om niet terug te vallen in ons oude patroon, daar gaan we ons best voor doen.