06-24904115

info@amcoaching.org

Ervaringen van cliënten

Man (52)

Ontzettend bedankt dat je een zinkend schip weer op koers hebt gekregen. Jouw kritische vragen en vooral het luisteren naar wat we niet zeiden heeft ons erg goed geholpen. Ik hoop je nooit meer nodig te hebben, maar mocht het anders lopen dan zal ik zeker niet aarzelen je te bellen. Ben heel blij dat we bij jou terecht zijn gekomen en zal, indien nodig, jou zeker aanbevelen.

 

Vrouw (31)  Man (34)

Wij zaten echt muurvast, nu is er weer beweging. Er was ruimte voor het verhaal van ons allebei en we hebben handvaten gekregen om verder te gaan.

 

Man (32) Vrouw (30) 

Annemieke heeft ons een spiegel voorgehouden, we hebben dingen geleerd over onszelf. We vonden het goede gesprekken, je krijgt andere vragen waar je normaal niet over nadenkt. De afspraken waren duidelijk, het was fijn dat we  opdrachten kregen om thuis te doen, dat dwong ons om met elkaar te praten daarover. Je gaf ons vertrouwen. De coachruimte is prettig met een huiselijke sfeer. We zijn heel tevreden over de geboden hulp.

 

Vrouw (33)  Man 36)

Annemieke straalt zachtheid uit tijdens de gesprekken, dat is prettig en voelt veilig. We hebben goede oefeningen gedaan, met de focus op zaken waar het echt om gaat. Het is fijn dat je in elk gesprek terugkomt op het vorige gesprek. Fijn dat je doorvraagt, dat geeft aan dat je echt goed luistert. We voelen de ruimte om over alles te praten, ook over lastige onderwerpen.

 

Vrouw (40)

Door de vragen die Annemieke stelt, word je gedwongen om naar jezelf te kijken. Je gaat met andere ogen naar jezelf kijken, jezelf afvragen of de vastgeroeste ideeën die je hebt, wel kloppen. Ik ging mezelf afvragen waarom ik de dingen eigenlijk doe zoals ik ze doe. Dat is de eerste stap naar verandering. Ik vond het fijne gesprekken, heel verhelderend.

 

Vrouw (54)  Man (56)

In de gesprekken wordt er niet om de hete brij heen gedraaid, het komt dichtbij en is confronterend, dat is wel spannend, maar ook goed. Annemieke benoemt de essentie, de kern van de zaak, daar waar het om draait. We hebben handvaten gekregen waar we echt verder mee kunnen.

 

Man (69)  Vrouw (69)

Na zoveel jaren huwelijk zou je er toch vanuit gaan dat je elkaar door en door kent. Dat is ook wel zo op een bepaalde manier, maar door de gesprekken met Annemieke hebben we elkaar echt weer op een andere manier leren kennen. We spreken nu veel eerder en gemakkelijker dingen tegen elkaar uit, waardoor de sfeer in huis stukken is verbeterd. Dat is echt ontzettend fijn, want de laatste jaren waren tussen ons niet zo prettig. Achteraf hadden we eerder hulp moeten zoeken, het heeft ons veel opgeleverd. De kunst is nu om niet terug te vallen in ons oude patroon, daar gaan we ons best voor doen.

 

Man (41)  Vrouw (40)

De gesprekken hebben onze ogen geopend voor de valkuilen in een relatie. We zijn ons veel meer bewust van de ander, we leven weer met in elkaar in plaats van naast elkaar.

 

Man (43)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo zag zitten om hulp te zoeken, het is dat mijn vriendin dat graag wilde. Nu moet ik zeggen dat het me veel heeft opgeleverd en dat ik blij ben dat mijn vriendin toch heeft doorgezet om hulp te zoeken. Ik heb meer inzicht in mijn vriendin gekregen, waardoor ik met andere ogen naar haar kan kijken. Hierdoor is onze communicatie en daardoor onze hele relatie echt verbeterd.

 

Vrouw (46)  Man (52)

We hebben de coaching als prettig ervaren, je was rustig, luisterde goed en kwam met goede en bruikbare adviezen. Het was fijn dat je geen partij koos, maar de ander liet inzien dat het ook op een andere manier benaderd kan worden. We hadden het gevoel dat je betrokken was, dit wekte vertrouwen zodat ook de moeilijke onderwerpen besproken konden worden. De coachruimte heeft een warme en huiselijke sfeer, waardoor we ons al snel op ons gemak voelden.