Coaching

De kwaliteit van onze relaties bepaalt voor een groot deel ons levensgeluk. Wanneer je tegen problemen aanloopt in je relatie, heeft dat veel invloed op hoe je je voelt. En aangezien helaas niet alle problemen zich vanzelf oplossen, ook niet die in je relatie, kun je soms wel wat hulp gebruiken….

Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.

Coaching 3

Annemieke Lam

Relatiecoach / Relatietherapeut


Scroll naar top

Corona Virus

Mijn praktijk is gewoon open de komende tijd.

Alle geplande afspraken gaan door en ook nieuwe stellen zijn van harte welkom. Ik houd me vanzelfsprekend aan de gezondheids- en hygiëne richtlijnen die zijn opgesteld. Dat verwacht ik ook van jullie. Mochten jullie de afspraak uit willen stellen, is dat uiteraard mogelijk, laat het me dan op tijd weten.

We schudden elkaar niet de hand en houden gepaste afstand.