Liefdesrelaties

De liefde…… wat kan dat heerlijk zijn en wat kan dat ingewikkeld zijn.

Ooit hebben jullie voor elkaar gekozen, maar dat is misschien al weer lang geleden. De gelukkige tijden voelen als lang geleden en je vraagt je af of ze ooit nog zullen terugkomen. Je vraag je misschien af: is dit het nou voor de rest van mijn leven? 

De kwaliteit van je liefdesrelatie is heel bepalend voor je geluksgevoel.

Een goede relatie kan ervoor zorgen dat jullie het beste in elkaar naar boven halen, maar een goede relatie hebben en -nog moeilijker- houden, kan soms zo ingewikkeld zijn…… Je  bent vreemdgegaan, je partner is vreemdgegaan, je bent je in de loop der jaren nogal gaan vervelen, jij en je partner doen nooit meer iets leuks, jullie praten niet meer met elkaar, alle tijd wordt opgeslokt door dagelijkse beslommeringen, jullie maken ruzie, jullie vrijen niet meer……… 

Herkenbaar? Dan ben je zeker niet de enige, er zijn zoveel mensen die worstelen met problemen in hun relatie.

Het is niet voor niets dat zoveel stellen uit elkaar gaan. 

Het goede nieuws is, dat je er wat aan kunt doen.

Door open en eerlijk met elkaar in gesprek te gaan, door op een andere manier te leren communiceren met elkaar, door behoeften en verwachtingen naar elkaar uit te spreken, door echt naar elkaar te luisteren, door elkaar weer echt te horen en te zien. Ik kan jullie hierbij helpen. In de coachgesprekken krijg je inzicht in jezelf, in de ander en in jullie relatie. De gesprekken zijn erop gericht de communicatie tussen jou en je partner te verbeteren en de verbinding tussen jullie te verstevigen. 

En stel het maken van een afspraak niet te lang uit!

Ik zie stellen die eigenlijk te laat bij mij komen. Ze zijn dan al zover van elkaar verwijderd, dat het niet meer lukt om dat te repareren. En dat is zonde, want als ze eerder waren gekomen, had de therapie veel meer kans van slagen gehad.

Liefdesrelaties 3

Annemieke Lam

Relatiecoach / Relatietherapeut


Scroll naar boven

Corona Virus

Mijn praktijk is gewoon open de komende tijd.

Alle geplande afspraken gaan door en ook nieuwe stellen zijn van harte welkom. Ik houd me vanzelfsprekend aan de gezondheids- en hygiëne richtlijnen die zijn opgesteld. Dat verwacht ik ook van jullie. Mochten jullie de afspraak uit willen stellen, is dat uiteraard mogelijk, laat het me dan op tijd weten.

We schudden elkaar niet de hand en houden gepaste afstand.