Gratis adviesdagen

Elke maand houd ik een gratis adviesdag in mijn praktijk. Op deze dag kunnen jullie of kun jij, een gratis adviesgesprek inplannen met mij van een half uur. Misschien twijfel je of je/jullie hulp kunnen gebruiken? Misschien heb je allerlei vragen over relatiecoaching? Misschien wil jij eerst zelf eens even komen praten en je laten informeren over de mogelijkheden zonder dat je partner al meekomt? Op deze dag kunnen jullie/kun jij een afspraak maken met mij van een half uur, hieraan zitten geen kosten verbonden en je zit nergens aan vast.

De eerst volgende gratis adviesdag is op:  MAANDAG 23 NOVEMBER

Bel (06-24904115) of mail (info@amcoaching.org) mij om een afspraak te plannen op deze dag.

Je kunt een afspraak maken in de ochtend, de middag of de avond. Via onderstaand formulier kun je een afspraak inplannen. De afspraak is definitief zodra je hiervan een bevestiging van mij hebt ontvangen.

In deze gekke tijd van het coronavirus, is mijn agenda wat leger geworden en heb ik ruimte voor meer gratis adviesgesprekken. Je kunt naar mijn praktijk komen, maar in deze tijd is het ook mogelijk om een adviesgesprek via Skype aan te vragen. Deze gesprekken kunnen ook op andere dagen worden gepland dan op de gratis adviesdag. Mail of bel mij even om een afspraak in te plannen hiervoor.


Gratis adviesdagen 1

Annemieke Lam

Relatiecoach / Relatietherapeut


Corona Virus

Mijn praktijk is gewoon open de komende tijd.

Alle geplande afspraken gaan door en ook nieuwe stellen zijn van harte welkom. Ik houd me vanzelfsprekend aan de gezondheids- en hygiëne richtlijnen die zijn opgesteld. Dat verwacht ik ook van jullie. Mochten jullie de afspraak uit willen stellen, is dat uiteraard mogelijk, laat het me dan op tijd weten.

We schudden elkaar niet de hand en houden gepaste afstand.