OVER MIJ

Ik ben Annemieke Lam (1979), relatiecoach. Daarvoor ben ik opgeleid en ik ben ook ervaringsdeskundige.

Ik weet hoe het is om een relatie te hebben die niet goed werkt en ook hoe het is om een relatie te hebben die wel heel goed werkt en wat een groot verschil dit maakt! Ik weet hoe blij en gelukkig je kunt worden van je partner, hoe je leuker kunt worden van elkaar, het beste in elkaar naar boven kunt halen. Ik weet ook de andere kant, hoe je langs elkaar heen kunt leven, aan kunt modderen. Ik weet hoe het is om te denken: is dit het nou voor de rest van mijn leven? 

Ik vind relaties heel erg interessant, ik doe eigenlijk niets liever dan praten over relaties en de liefde en alles wat daar zo fijn aan is, maar ook alles wat er mis kan gaan (en dat is best veel….). En daar heb ik mijn werk van gemaakt. Ik kan jou/jullie helpen om het (weer) leuk te hebben met elkaar, om je echt verbonden te voelen met de ander, om eerlijke gesprekken te voeren.

Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan en daarna een tijd in de hulpverlening gewerkt. Daarna ben ik in het onderwijs gaan werken. 


In 2016/2017 heb ik de opleiding Relatiecoach gedaan en daarna ben ik begonnen met deze praktijk: A&M coaching, aandacht voor relaties. 

Ik woon in Aalten met mijn twee kinderen. In 2011 ben ik gescheiden en sindsdien wonen zij de ene week bij mij en de andere week bij hun vader. In 2013 heb ik Marco leren kennen en sindsdien zijn we samen, hij woont met zijn twee kinderen alleen wel aan de andere kant van het land. We zijn heel blij dat we elkaar gevonden hebben, maar de afstand brengt natuurlijk ook best wat uitdagingen met zich mee.

Opleidingen die ik heb gevolgd

  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Saxion hogeschool
  • Relatiecoach, Sonnevelt opleidingen
  • EFT leergang voor therapeuten, Stichting EFT Utrecht
  • Systemisch coachen, Opleidingsinstituut UNLP

Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.

Over Mij 3

Annemieke Lam

Relatiecoach / Relatietherapeut


Scroll naar boven

Corona Virus

Mijn praktijk is gewoon open de komende tijd.

Alle geplande afspraken gaan door en ook nieuwe stellen zijn van harte welkom. Ik houd me vanzelfsprekend aan de gezondheids- en hygiëne richtlijnen die zijn opgesteld. Dat verwacht ik ook van jullie. Mochten jullie de afspraak uit willen stellen, is dat uiteraard mogelijk, laat het me dan op tijd weten.

We schudden elkaar niet de hand en houden gepaste afstand.