Tarieven

Hieronder vind je de kosten per uur. Het is mogelijk om afspraken te maken overdag of in de avond. Ik werk ook zo nu en dan op de zaterdag. Op zaterdag geldt het avondtarief. Sessies duren meestal anderhalf uur.

Spoed

Soms lopen spanningen zo hoog op dat je het liefst dezelfde week nog een afspraak wilt maken. Dit kan, ik houd altijd een beetje ruimte in mijn agenda voor spoedafspraken. Wanneer je contact opneemt voor een spoedafspraak, kun je binnen twee dagen terecht.

Wil je gebruik maken van een gratis kennismaking van een half uur, dat kan op de gratis adviesdagen die twee keer per maand plaatsvinden. De eerst volgende is op maandag 3 april 2023.

Afspraken die niet uiterlijk 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Tarieven 3

Annemieke Lam

Relatiecoach / Relatietherapeut

Overdag

€91Voor afspraken tot 17.00 uur
Prijs per uur

Avond

€106Voor afspraken vanaf 17.00 uur
Prijs per uur

Spoed

€115Binnen 2 dagen een afspraak
Prijs per uur

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.


Scroll naar boven

Corona Virus

Mijn praktijk is gewoon open de komende tijd.

Alle geplande afspraken gaan door en ook nieuwe stellen zijn van harte welkom. Ik houd me vanzelfsprekend aan de gezondheids- en hygiëne richtlijnen die zijn opgesteld. Dat verwacht ik ook van jullie. Mochten jullie de afspraak uit willen stellen, is dat uiteraard mogelijk, laat het me dan op tijd weten.

We schudden elkaar niet de hand en houden gepaste afstand.