Aanpak

Relatietherapie? Hebben wij dat nou wel nodig?

Zo slecht hebben we het nu ook weer niet… Bij iedereen is wel wat, toch? Wij gaan echt de vuile was niet buitenhangen! Ik krijg mijn partner echt niet mee hoor. Bovendien….. zou het wel echt helpen? Ja! Het kan echt helpen. 

Er is een belangrijk verschil tussen een relatie en een goede relatie en dat is: communicatie!  

Het helpt om eerlijk met elkaar in gesprek te gaan, het helpt als er iemand tegenover jullie zit die de juiste vragen durft te stellen, die jullie een spiegel voorhoudt, die ziet waar het steeds mis gaat en die jullie tips en adviezen kan geven waar je wat aan hebt.  

Coachingsruimte

Je hoeft niet naar een kil kantoor, je hoeft niet op een sofa te liggen, je hoeft geen zweverige oefeningen te doen, je krijgt geen zwijgzame therapeut voor je neus die alleen maar knikt en humt. Je krijgt mij voor je neus, een praktische coach die luistert, die niet oordeelt, die ziet waar het misgaat, die met jullie meedenkt, die je een spiegel voorhoudt. Ik heb een sfeervolle praktijkruimte, daar gaan jullie op de bank zitten en daar hebben we een goed gesprek. Zo’n gesprek dat jullie samen niet (meer) voeren, omdat het dan altijd ruzie wordt, of omdat je de goede vragen niet kan of durft te stellen, of omdat je het allang niet meer probeert omdat hij toch niet luistert, of zij toch altijd denkt dat ze gelijk heeft….  

Wil jij weer blij zijn in je relatie?

Wil je de communicatie verbeteren? Wil je je weer meer verbonden voelen met je partner? Willen jullie het beste in elkaar naar boven halen (in plaats van het slechtste….)? Neem dan contact met me op. Vaak zijn een paar gesprekken al genoeg om een grote verandering in gang te zetten. De gesprekken zijn er vooral op gericht de communicatie te verbeteren en meer verbondenheid tussen jullie te creëren. Je krijgt meer inzicht in jezelf en in je relatie. Om dit te bereiken zal ik gebruik maken van verschillende methodieken en oefeningen.

Contact opnemen

Wil jij niet meer doormodderen en maar zien waar het schip strandt, maar wil jij investeren in je relatie? Neem dan contact met me op. Je krijgt dan een coach die niets liever doet dan over relaties praten en er daardoor ook nogal wat van weet. Die zelf ook de nodige uitdagingen heeft en had op liefdesgebied, die de juiste vragen kan stellen, die niet bang is voor moeilijke onderwerpen en emoties, die je niet zal veroordelen en kan luisteren met een open hart.

Werkwijze 3

Annemieke Lam

Relatiecoach / Relatietherapeut


Scroll naar boven

Corona Virus

Mijn praktijk is gewoon open de komende tijd.

Alle geplande afspraken gaan door en ook nieuwe stellen zijn van harte welkom. Ik houd me vanzelfsprekend aan de gezondheids- en hygiëne richtlijnen die zijn opgesteld. Dat verwacht ik ook van jullie. Mochten jullie de afspraak uit willen stellen, is dat uiteraard mogelijk, laat het me dan op tijd weten.

We schudden elkaar niet de hand en houden gepaste afstand.